CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

2011. augusztus 31., szerda

Halleluja

Úgy tűnik Atom-Anti nem fogadott némasági, illetve minimál-dizájn díjas mininál-beszéd fogadalmat. Azt hiszem mostanában Őt is és Engem is frusztrált egy kicsit a ki nem mondott ezeregy kívánság-lista. Eddig például két igét használt, viszont ezt a kettőt minden létező szituációba képes volt  beilleszteni (és természetesen mindkettő ige egy-egy rendkívüli lelki tusához kapcsolódik)

A két ige: elment (eeement) és eltört (eeetöt)
Az elsőt egy el nem alvási ügy kapcsán sikerült produkálni, amikor a nagy randalírozás során beígértem Neki, hogy az imádott mentőautója elmegy a kukába, ha így folytatja. Na ezt úgy megjegyezte, hogy utána sokáig csak erre tudott asszociálni a mentőautóval kapcsolatban, és képes minden mondatba beilleszteni az elment szót (nem beszélve a nino és a kuka szavakat is:)

A másik fontos igét egy maximál-hiszti során üvöltötte bele a világ arcába, amikor úgy ítéltem meg, hogy a Sugár egyik pékségében vásárolt óriás túró-rudi túl méretes lesz egy kezdő túró-rudi usernek. Ezennel minden anyát felszólítok, hogy haladéktalanul űzzön ki minden olyan gondolatot az agyából, hogy létezik túlméretezett édesség egy kis csöppség számára. Sajnos az akciót már nem tudtam korrigálni, mert egyszerűen leharaptam egy darabot a kezében tartott túró-rudiból... Anyaaaaa-eeeetöt üvöltötte hosszú és kínos percekig, kezében tartva a bizonyítékot, szerencsére ebben az időszakban még csak toporzékolással vezette le a dühét, és nem a düh tárgyának messzire való elhajításával, ahogy mostanában...Ezután minden ami leesett, elgurult, megmozdult, az eltört.


Persze a beszédkészség fejlődésével minden kimondott szó azonnal befészkeli magát agyacskájába, pillanatnyi az a szerencsém, hogy bár sok szót mond, de egy része nehezen érthető, viszont néhány nyomdafestéket alig tűrő szó esetében ez most nagyon jól jön a bölcsis beszoktatáskor: pitya (picsa), kuva (kurva). Esküszöm megpróbáltuk magunkat maximálisan visszafogni káromkodás téren, úgy tűnik nem nagyon sikerült, most elkezdhetjük a fapofa gyakorlását, hogy egy arcizmunk se rezdüljön a sértő szavak kimondáskor, nehogy igazán rákapjon.

A másik produkció, hogy számunkra megjegyezhetetlen szavakat is használ, például: szkáluji (Scarlouis -thomas a gőzmozdonyból)


De a legeslegeslegjobb, azt mondja: SZEJET (szeretlek)

A mellékelt képen tudományos eladást tart a tigrisek életéről... 






0 megjegyzés: