CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

2010. augusztus 26., csütörtök

Szükség törvényt bont:)


Ahogy egy ideje figyelem Atom-Antit, Ő maga jelzi, amikor eljött bizonyos dolgok, teendők ideje (és egyben ki is kéri magának némi földön hemper-gőzös hisztiparádéval, ha Én tudatatlan Annnnya ne adj Isten tanácsadóként szeretnék közreműködni a életében)

Nem mondom, hogy mindig úgy történnek a dolgok, ahogy azok az Én legnaivabb képzeletemben léteznek, de a lényeg végül is a szándék kinyilatkoztatása Atom-Anti részéről... Például szombaton a hirtelen támadt és nyomasztó csend nyomába eredtünk Apával, és a fürdőszobában találtuk kisfiunkat, amint éppen "fogat mos"

Atom-Anti ehhez a hadművelethez Apa extra-strong hajzseléjét és Anya éltes fogkeféjét használta fel, de azt mondják, a szükség törvényt bont...

Mielőtt valaki kővel dobálna meg, hogy csak azért történhetett ilyen, mert Atom-Antinak nincs saját "szerkója", meg kell, hogy cáfoljam... van itthon mini-fogkefe és mentol-fluor-mentes fogkrém, de ezek amolyan "döglött akta"-ként szerepelnek az Ő rendszerében... hiszen a nap minden egyes másodpercét rögzíti és aztán újra-és-újra le- és megbonyolítja azokat, márpedig a felnőttek izgalmas világában nem léteznek mini-szerkók és gyerekfogkrémek:) Ő még nem is sejti, hogy Apa egyszer bosszúzott és Atom-Anti fogkrémével mosott fogat, a rejtélyes körülmények között eltűnt felnőtt fogkrém helyett....
Tehát a Fogtündér Nálunk járt , a fogmosási szándék létezéséről semmi kétség, már csak a megvalósításon és annak eszközein kell egy picikét csiszolnunk:)))))))

0 megjegyzés: