CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

2010. július 7., szerda

Bundesliga séró kilőve

Atom-Anti 2010. július 4-án megszabadult a számomra nagyon mulatságos, de mások által oly sokat kritizált hajtincseitől, amelyek a tarkóján lengedeztek, (a pici kis szőke szöszöktől teljesen elkülönülve, ami a hajkorona további részét képezi) sőt extrém időjárási viszonyok között még a szél is belekapott olykor-olykor... Kicsit aggódtunk, hogy a hajtincsekkel együtt elveszíti félelmetes erejét is (hogyan fog hatos karton ásványvizeket elhurcolni, nagy képernyős tv-t elhúzni a vezetékénél fogva, vele egy magas kukákat emelgetni - senki ne kérdezze, ezekre hogyan lel rá:)))) 

Örömmel jelentem, hogy nem kell aggódni, Atom-Anti a hosszas beavatkozás után, amit nullás géppel vittek véghez, továbbra is ereje teljében lubickol. Azt nem tudom, ezentúl mi lesz az indító téma az idegenekkel való találkozások során, mert a "bundesliga" séró eddig mindig jó szolgálatot tett:)))))

Mellékelem az előtte-után fotókat... az "előtte" fotón még a meg nem értett művész néz bele a kamerába, az "utána" fotón már  a Művész egyik legújabb kollázsa is látható, címe: filctoll a gumikesztyűben, arcára kiült egyfajta elégedett nyugalom...

0 megjegyzés: