CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

2010. szeptember 6., hétfő

iron-man

Atom-Anti hivatalosan is tizenöt hónapos lett, túlesett a "nagy" orvosi kontrollon és két egyszerre beadott oltáson. Kisded paraméterek 2010. szeptember 2: 88 cm, 13,15 kg (tehát jól éreztük, hogy itt az ideje leszerelni a nappali gerendájáról lógó hintát, ami 12 kg-ra van kalibrálva:)
Újra és újra rá kell jönnöm, hogy az Én kisfiam  kívül-belül egy igazi vas-ember, egyszerűen olyan hősiesen tűrte (ismét) az oltással járó megpróbáltatásokat, az orvosi szoba előtt ülő szülők nem hitték el, hogy tényleg most kapott oltást. (amikor teli szájjal vigyorogva rángatta az ajtót a felirattal: Tilos az átjárás) Pedig azért kifutott a lábaimból az erő, ahogy a doktornő (a Tőle megszokott óriási empátiával) megkérdezte a védőnőt, hogy nem talált-e kisebb injekciós tűt...Egyet a karba, egyet a gyönyörű combjába kapott, és csak addig visított, amikor a tű bent volt, utána mintha mi sem történt volna, még felöltöztetni is hagyta magát a legnagyobb megdöbbenésemre. Most várjuk az utóhatást: magas láz, hurutos köhögés, egyenlőre sehol...

menő manó:)
A gasztronómia terén tett sajátos kitérői miatt gondoljuk kívül-belül vas-embernek...imádja a füstölt sajtot, füstölt sonkát, meg sem rezzen a majonézes torma, citrom, bors ízére. És még a brokkolit is megeszi:)))) wow!

0 megjegyzés: