CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

2011. április 25., hétfő

Határok nélkük, avagy a teflonserpenyő esete Atom-Antival

Hogy újra belelendüljek az írásba, egyszerűen itt is rögzítem Atom-Anti 21 hónapos korában negyed óra leforgása alatt készített egy perces videókat, amelyek érdekes visszhangot váltottak ki, és amik bizonyos módon átértékeltették Velem a vagyonhoz és épeszű anyaságomhoz való hozzáállásomat:)

A reakciók nagy része arról szólt, hogy hogy hagyhattam tönkre tenni a teflon serpenyőmet:))) Mea-culpa, de fel sem merült bennem, hogy miközben azt vizsgálom, hogy vannak-e határai az Én 21 hónapos babámnak, illetve volt-e rá bármilyen hatással 21 hónap kemény nevelése, közben anyagi kár érhet:))) Más lehet, hogy egyszerűn elolvasta és elfogadta volna a nevelési kézikönyvek megállapításait, miszerint NINCSENEK határok, de nem tudom elképzelni, hogy más ne akarná bármi áron kipróbálni, hogy tényleg így van-e. Komolyan mondom lenyűgöző, hogy mire képes egy ilyen kis krapek, megérte az a három karc a teflonsütőn, amitől használhatatlanná vált (viszont Ő őrülten büszke, hogy van egy IGAZI serpenyője, és ezzel heti egy-két alkalommal több húsz percnyi lazítást engedélyez azzal, hogy az eddig fel nem használt bébi-ételeket üvegestül beleteszi, és boldogan kevergeti fakanállal). Ebből arra következtethetünk, hogy a boldogság relatív, és az öröm, amit az "égiek" az egyiktől elvesznek (lásd tojásrántotta készítés a régi teflon serpenőymben), azt odaadják másoknak, a természet egyensúlya tökéletesen működik a családon belül is:)))

Mostanában egyébként egyre több kis videót készítek a fényképezőgéppel, mert a leírások alapján gyakran nem hiszik el, hogy blog tárgya egy valóságos gyermek:)) Két hónap elteltével megnézve, még mindig lenyűgözőnek találom, ahogy professzionális arckifejezéssel matat:)

Íme a körbeküldött mail:

"ha van három percetek nézzétek meg mire képes egy XXI. századi XXI. hónapos kisgyerek negyed óra leforgása alatt... esküszünk, hogy nem nézi (minden nap) a híradót:)

a videók sorrendjében:
1. vörös iszap katasztrófa a lakhelyünkön (Atom-Anti apukája jelenleg Kolontáron dolgozik, és nem rémlik, hogy a vacsoránál beszéltünk volna  a helyzetről, de amint látható tökéletesen leképezte a helyszínt, a jelenleg ott folyó munkákkal bővítve)

2. árvíz katasztrófa a lakhelyünkön (amíg folyt a vörös iszap katasztrófa áldozatainak (egy pulóver, egy nadrág) mentése, addig az áldott gyermek új tevékenységbe kezdett:)

3. az immáron csupasz gyermek beolvas Pálnak, Katának és Péternek....biztos csökkent a népszerűségi indexük:)

0 megjegyzés: