CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

2010. május 7., péntek

Tizenegyedik hónap

Őrület a köbön, mintha Atom-Anti fél évet öregedett volna egy hónap alatt, ilyen sokat ennyi idő alatt még nem változott hosszú pályafutása alatt, bravó-bravó-bravó:) Ezzel egyidőben bevált a saját jóslatom is, jövőbeni képességeim automatikus fejlődésével kapcsolatban is... Most már mosolyogva leviszem a harmadikról egyszerre Atom-Antit, a pelenkázó táskát, a játékos zsákot, a Női táskát, a táskát a dossziékkal, a szemetet, a szelektív gyűjtögetés eredményét, és még marad szabad kezem ajtót zárni, jobb napjaimon úgy érzem röptében a legyet is be tudnám pelenkázni és kantáros farmert adni rá:) Hihetetlen, de Atom-Anti segít a vetkőzésben és az öltözésben is, ezek közül persze a vetkőzés jobban megy:) Szépen sorban húzza ki a végtagjait és tépi le a fejéről a body-t, a nadrágból sorban kilépteti lábacskáit, a lényeg csak az, hogy közben állhasson és szerelhessen. Az öltözés már kicsit bonyolultabb, ahhoz először szükség van egy csúnya-rossz Anyus autós üldözés-szerű jelenetsorra, ahol Atom-Anti lobogó fütykössel meztelenül négykézláb trappol hihetetlen gyorsasággal a lakásban, Anti-Mami meg lógó nyelvvel utána. Amikor trükközni szeretnék, netán sietünk valahová, akkor becsukom a gyerekszoba ajtaját helyi érzéstelenítéssel végzett öltöztetés-pelenkázás céljából és ott megy körbe körbe, persze ki van akadva szenya anyjára és halandzsa nyelven kiabálva közli, hogy nincs már sok hátra, hogy elérje a kilincset, akkor megnézhetem magam.

Ma rájöttem miből kéne meggazdagodni (minden napos agyalásaim tárgya), hát gyerekszoba közepére tehető forgólapot kéne szabadalmaztatni, amire Anya csak lazán ráül és minimális erőfeszítéssel eléri elszabadult kis porontyát, a kínai éttermekben alkalmazott forgó tálca után szabadon. Aztán rájöttem, hogy ez csak a mini-gyerekszobákban kivitelezhető, de azért nem vetettem el teljesen az ötletet:))))))

Atom-Anti nap-mint-nap képes meglepetéseket okozni, most például a kanalas gyógyszerre gondolok. A barátnőmnek pont egy évvel idősebb a kislánya, és bármiféle gyógyszer bármilyen formában történő bevitele nehézséggel járt Náluk, ezért megilletődve vártam milyen lesz az első ilyen alkalom. Szerencsére nem volt nagy a baj, csak köhögött, és arra szereztem egy homeopát kanalas gyógyszert. Annyit mondanék, hogy rákattant és repetát kért volna, ha lehet. Isten áldjon Atom-Anti, meg meg ne változz:))))))

11-dik hónapjának teljes időtartama alatt jött az egyik foga, most éppen három jön egyszerre, Én el sem tudom képzelni, hogyan lehet ezt kibírni. De Atom-Anti egy hős, általában csöndben szenved, vagy kicsit nyűgösebb, de semmi kiugróan horrorisztikus hisztéria, vagy éjszakázás, ahogy ezt a szűkebb ismeretségi körben hallottam. Rám úgy tekint, mint egy cuki harapni való Anyucira, így állandó veszélyben vagyok, ha striguláznánk, hogy hányszor mondom naponta, hogy ne harapd meg Anyáááááááát, tán három jegyű számot is kapnánk:)

Kezd kötődni egy-két dologhoz, ami mind az ágyában található: az Atom-Anti méretű Tigrishez (amit nem merek kimosni, mert nem tudom miből van a nyakmerevítője, ezért halálosan bukás szagú), egy kis párnához, amin cica-hal-napocska van - imádja kidobálni az ágyból, amin őrülten kacag - és egy nyálkendőhöz, amin rágóka van, még egész kiskorában elneveztem Barrichellonak a Forma 1-es versenyző után, mert báránynak néztem és éppen  a futamok ideje volt, de most már nyúlnak nézem és tanácstalan vagyok a nemét és faját tekintve:) Ezek miatt kifejezetten szívesen tartózkodik az ágyában, nagyon viccesnek találja a helyzetet, és minden alkalommal birkózással egybekötött akrobatikus parádét rendez, amikor odakerül. "Nekifutásból" vetődik az ágy egyik végéből a másikba, tudván, hogy kisbarátja Tigris felfogja a becsapódást, a másik oldalon egy bébi-kutyát ölelgető Anya-kutya látja el ugyanezt a szerepet. A vetődések közben a buksiját is odaüti az ágy végeihez, de láthatóan ez nem zavarja.

Titkos zugokat alakított ki magának, két titok-zóna van: a felmosóvödör és a sütő alatti mély fiók. Ha az FBI profilozó munkatársa Atom-Anti személyiségét kutatná, akkor nyilvánvalóan ezeket a helyeket tárná fel elsőként. A felmosóvödör legutóbb a következőket rejtette: egy zsömle, egy sárga kiskanál, Anya hajkeféje, további intim tárgyak csak azért nem kerültek oda, mert Appppa szigora felszínre került hirtelen, a sütő alatti fiókban a nagy kedvencek: rum aromás üveg totál szétrágva, Gabi babafürdetős flakon, Anya számológépe, távirányító, Atom-Anti fél pár tépőzáras cipőcskéje.

Ha egy szóval kellene jellemeznem, akkor talán a kacagó-gép jutna róla eszembe először, tényleg lenyűgöző, hogy mi mindent talál viccesnek, Anya tánclépéseitől kezdve, Anya-Apa öleléseken át, a függöny lebbenését a szélben, a játékkutya kidugta a fejét a rácsokon parádéig. A következő szó a kacagtató-gép lenne, olyan vicces ahogy felbukkan a semmiből a kis kopasz fejével, tarkóján a bundesliga focistás hosszú hajszálakkal, a nagy füleivel, a féloldalas négykézlábas járásával, hogy ki ne engedje a kezéből a megszerzett kincseket, de azért haladhasson a további tiltott tárgyak felé, ahogy szürcsöli a síelésnél melegítőként használt fém laposüvegből a képzeletbeli uniqum adagját...

Imád kimászni-bemászni-betenni-kivenni-kinyitni-becsukni-slusszkulcsot szopogatni-asztalra kukucskálni-asztalról,pultról dolgokat leráncigálni-műanyag flakonokat szájjal nyitogatni-megkeresni a gombokat, amivel ki-be lehet kapcsolni bármit - de a legjobban bármit állva csinálni szeret, mint a nagyok:)






0 megjegyzés: